A tarnamérai székhelyű METEXCOM Kft. fő tevékenysége az alumíniumból készített, különböző szerkezetek és termékek AWI hegesztése. Az alumínium hegesztéssel, valamint lézervágással foglalkozó cég emellett a különböző fémekből megmunkált és hegesztett termékek gyártásával is foglalkozik.

- A július végén lejátszott Tarnaméra SE - DVTK hírverő mérkőzésen kezdődött a kapcsolatunk a DVTK női labdarúgó csapatával - kezdte Bódi Gábor, az METEXCOM Kft. ügyvezető igazgatója. - Milyen kicsi a világ, bő egy héttel a találkozó után aláírtuk a szponzorációs szerződést. Az első pillanattól fogva szimpatikus volt számunkra az, amit felvázoltak nekünk a női labdarúgó csapatról, illetve magáról a DVTK-ról. Bízunk benne, hogy hozzá tudjuk segíteni az együttest a céljai megvalósításához és közösen lehetünk majd büszkék az elért eredményekre.

- Nagyon örülünk annak, hogy sikerült szponzorációs szerződést kötnünk a METEXCOM Kft.-vel - mondta el Fórizs Sándor, a DVTK női labdarúgó csapatának vezetőedzője. - A tervünk az, hogy egy szűkebb kis szponzorációs csoportot állítsunk a DVTK női labdarúgása mellé. Bízunk benne, hogy ezekkel a háttérben történt erősítésekkel a csapat teljesítménye is fejlődni fog. Hasonló utat jár be a DVTK női labdarúgó csapata, illetve a METEXCOM Kft. is, hiszen évről-évre próbál egyre jobb eredményeket elérni mindenki a maga területén. Valószínű ezért is találtuk meg hamar a közös nevezőt. Bízunk benne, hogy egyre több támogató fog mellénk állni, ezáltal pedig egyre nagyobb sikereket tudunk majd elérni. Köszönjük a METEXCOM Kft.-nek, hogy a DVTK többségi tulajdonosa, Leisztinger Tamás Úr után ők az első olyan vállalat, amely szponzorként a női labdarúgó csapat mellé áll. Reméljük, ez egy hosszútávú és sikeres kapcsolat kezdete.